בעיית הזעה בגוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/07/2004 | 00:48 | מאת: מורדי

בשנת 76' עברתי ניתוח בכפות הידיים, להפחתת ההזעה. לאח הניתוח, נפסקה ההזעה בכפות הידים, אך נגרמה לי הזעה מפצה, כלומר הזעצה בכל הגוף, חוץ מכפות הידים. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא פיתרון לבעיתי. נ.ב הודה לך מאוד אם תוכל להפנות אותי למומחה או מרפאה המתמחה בבעייתי. תודה מראש.

08/07/2004 | 10:18 | מאת: רוני

שלום, גם אני עברתי לפני שנה ניתוח להזעת יתר בידיים, והנה לאחר שנה אני סובלת מאוד מזיעה מפצה בכל חלקי הגוף. הזעה המפצה מופיעה במקום הזיעה שהייתה אמורה להיות בידיים ואני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות, מצד אחד זה יתרון גדול שלא מזיעים בידיים, אבל מצד שני מזיעים הרבה בכל הגוף וזה סבל אמיתי. אולי זה ינחם אותך.

13/07/2004 | 03:27 | מאת: מורדי

יהיה יותר מנחם אם הרופא שאמור לענות לשאלות שלנו יענה..... אז בבקשה ד"ר, תענה לשאלתי במהרה. (וגם את צודקת "צרת רבים, חצי נחמה")