כמה שאלות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/07/2004 | 18:56 | מאת: שירה

לד"ר אלי אשכנזי שלום רב אני סובלת כבר חצי שנה מהזעת יתר שהתחושה שלה היא כשל גלי חום, על אף גילי הצעיר(19). כמובן שהתלוו לכך תסמינים רבים אחרים שבאופן כללי נשמעים כמו שפעת, ולכן עברתי בדיקות רבות,ביניהן בדיקה לתפקוד בלוטת המגן,אשר חזרו תקינות. חשוב לי לציין כי חום גופי במהלך החצי שנה האחרונה גבוהה מן הרגיל בכל עת( בין 37.5 ל38) ולצד "גלי החום" התלוו סחרחורות חולשה,בחילות ועייפות קשה. כמו כן חשוב לי לציין כי באמת נשללו כבר דברים רבים, ביניהם סכרת,חסך בחומרים שונים ומחלות וזיהומיות. ושאלתי היא, אילו סיבות נוספות יכולות לגרום למצב אותו תארתי? האם יש תחום שנותר לבדוק? חשוב לי גם להוסיף שאני פונה לפורום זה לאחר ביקורים רבים אצל רופא המשפחה שלי ואצל רופאים מומחים ולאחר שעברתי אין ספור בדיקות(ביניהן בדיקה נוירולוגית כללית, אם כי היא לא התמקדה בבעיה הספציפית אותה תארתי) אני יודעת שמדובר בפורום, ברפואה וירטואלית ושעלי לגשת לרופא(שוב..)וכך יעשה פניתי לכאן בתקווה שתיזרק אלי אילו עצם, איזה כיוון שאולי כלל לא חשבתי עליו בתודה מראש שירה

05/07/2004 | 19:02 | מאת: שירה

שההזעה היא בכל הגף והיא נגרמת גם ללא מאמץ גופני כלשהוא, הדבר נראה כהתקפים שמגיעים משום מקום. ובנוסף לא סבלתי מבעיות מסוג זה מעולם וכמובן, ה"התקפים" מופיעים אפילו בימים בהם קר מאוד בחוץ בסביבות העשר מעלות(בחורף) וגם לאחר שהמזגן פועל יום שלם וגם לאחר בעצם כל דבר אחר