בליטה קשה בגודל ס"מ בראש לתינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/07/2004 | 18:08 | מאת: אורית ברק

שלום לך ד"ר אלי אשכנזי, ייואב שלנו נולד עם בליטה בראש בקו השיער, ביקרנו אצל מומחה והוא המליץ להסיר בניתוח (דרמואיד ציסט כנראה).אנחנו מודאגים ורוצים לדעת האם זה הכרחי?ועוד בגיל כה צעיר? מה הסיכונים ומה התועלת והאם גם אתה היית ממליץ להסיר? שאלה נוספת היכן מבצעים ניתוחים מסוג זה?

05/07/2004 | 17:10 | מאת:

לצערי לא אוכל לענות לך מבלי לראות את בנך. בד"כ מדובר בתהליכים שטחיים שהסיכון בהוצאתם אינו גדול ואין מחוייבות לבצע זאת בגיל מאד צעיר. בכל מקרה מומלץ שתתייעצו עם נוירוכירוג. ד"ר אשכנזי