nf

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/06/2004 | 18:44 | מאת: daniel

שלום רב לד"ר ולמי שמבין בעניין אני מקווה שאני בפורום המתאים אני בן 34 ואני סובל מ - NF אני בטיפול פסיכולוגי תקופה ארוכה ושוקל לעבור לטיפול תרופתי מסיבות אישיות ברצוני לדעת, האם יש כדורים כלשהם שאסור להשתמש בהם או שאין כל קשר ל - NF אני חושש ולכן שואל לפני כן. ונושא אחר האם זריקת הרדמה אצל רופא שיניים מסוכנת ל - NF ? תודה מראש ערב טוב

28/06/2004 | 23:41 | מאת: א.

היי דניאל, אתה מוזמן להכנס לפורום של חולי נ.פ הנמצא באתר של אגודת אית"ן. הפורום מופעל ע"י חולים ומשמש כרגע להעברת מידע ולעזרה הדדית ביניהם. בקרוב ,כך אנו מקווים, יצטרפו גם רופאים לפורום ומאוחר יותר אנו מתכוונים להקים מחדש את העמותה. כתובת האתר : eitanrd.org.org.il בברכה, א.