סחרחורות וחולשה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/06/2004 | 12:53 | מאת: שרון

שלום אני בחורה בת 25 אני סובלת מסחרחורות וחולשה שנמשכות כל היום כל יום אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות אני סובלת מהתופעה כבר בערך שנתיים אבל עכשיו המצב החמיר וזה ממש כל יום מהרגע שאני כמה עד הרגע שאני הולכת לישון אני מיואשת ומפחדת ולא יודעת מה לעשות ההיתי אצל נוירולוג והוא נתן לי לעשות סיטי והוא יצא תקין חוץ מיזה עשיתי בדיקות דם כלליות רגילות שגם הם תקינות בבקשה תייעץ לי מה לעשות כי אני ממש מיואשת ולא מתפקדת תודה שרון

01/07/2004 | 20:17 | מאת: נעמה

שלום! אני אמנם לא רופאה אך התנסיתי בדבר דומה ,סבלתי מתופעות דומות ומבחילות במשך כמה חודשים ,הייתי בטוחה שאני בהריון אך לא. רגע לפני שהרופא רצה לשלוח אותי ל סיטי התגלו אצלי 'אמיבות'(טפיל במעיים) טיפלתי והתופעות אכן חלפו. ניתן לגלות זאת רק בבדיקת צואה. תרגישי טוב!!