אובדן שיווי משקל מוזר ביותר- ועודף תנועה!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/06/2004 | 11:50 | מאת: גילה ב.

שלום רב מזה חודש ימים אני סובלת מאובדן שיווי משקל, עד כדי כך שהעתי למיון אתמול. קשה לי לעמוד, אני נוטה ליפול צד שמאל. הראש מסתובב לי ולצד שמאל, ואז יותר נוח לי לסובב את הראש בכוונה, כלומר, זה כבר חצי בלתי רצוני. לא מרגישה את הגוף שלי, כאילו אני שיכורה, וכאילו אני על אונייה. מה שהכי מוזר, שמה שעוזר לי זה שעות של הליכה ברגל, קילומטרים, וגם שעות של ריקודים, והזעה. לחץ דם: 140 על 90. אין סוכרת. סי טי מוח נקי. אירוע מוחי נשלל. צילום חזה יצא נקי. הפרעה עצבית על רקע של איברי השמיעה באוזן, נשללה! אז מה כן קורה? אני פשוט בחרדה מכל הסיפור, כי אני חשה שאני הוכלת ומאבדת שליטה על הגוף. הוא זז לבד, כלומר לא מסוגל להיות במנוחה!!! זה כאילו שאני בכוח צריכה להחזיק את עצמי במנוחה וקשה לי לשלוט הזה. עשו לי בדיקה כזו של לשים אצבע יד ימין על האף עיניים עצומות וזה הצליח. אבל את האצבע של יד שמאל בקושי הצלחתי להביא לאף, שלא לדבר על זה שאני לא מסוגלת לעמוד בכלל בעיניים עצומות אני נופלת. מה שעוד עשיתי זה טיפולי צוואר לשחרר הצוואר וזה די עזר, אבל שוב, אני מפחדת מלפתח מחלה עצבית נאורולוגית. אנא הושיעו אותי, שלאו אותי שאלות, ותנו לי כיווני בדיקה, האם ידוע על תופעות דומות? גילה

17/06/2004 | 10:14 | מאת: אתי

שלום לך, לפני כ - 10 שנים אבי בוקר אחד קם ולאחר דקות מס' איבד את שיווי המשקל , לאחר בדיקות הובחנה אצלו דלקת באוזן התיכונה , כך שאולי זוהי הסיבה לשיווי משקל. תייעצי לרופאים לבדוק גם את הכיוון הזה . הרבה בריאות.... אתי