נוירופיברומטוזיס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/06/2004 | 08:57 | מאת: רוני

מבקש תשובה דחוף !!! ילדה בת 7 עם כתמי קפה על הגוף מלידה. עקב חשד לנוירופיברומטוזיס עברה סידרת בדיקות ואולטרא סאונד לשלילת ממצאים נוספים. שאלתי היא, האם ניתן בעזרת בדיקה כל שהי לשלול לתמיד את אפשרות קיומה של המחלה הנ"ל, או לחילופין לדעת בדיוק מה הסיבה לכתמים על הגוף. כפי שהבנתי עד עכשיו המצב היום הוא פשוט לעשות בדיקות תקופתיות מדי שנה. בתודה מראש.

21/06/2004 | 21:10 | מאת: א

שלום לך בראש פורום זה מפורסמת ידיעה על עמותת איתן שבה פורומים שונים ובין השאר פורום של נפגעי נוירופיברומטוזיס את מוזמנת להיכנס