לחץ על חלק אחורי בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/05/2004 | 12:30 | מאת: דנית

שלום שמי דנית אני בת 25. מזה כמה חודשים שאני סובלת מלחץ בחלק האחורי-שמאלי של הראש. ובתקופה האחרונה הכאבים חוזרים ונשנים עד שהשבוע הכאבים לא פסקו כלל, ונמשכים כ- 24 שעות. חשוב לציין, ככל שהכאבים התגברו כך גם התערערו מצבי רוחי, וזה מתאפיין בחוסר סבלנות, עצבים, עצב, עייפות ודאון כללי. רציתי לשאול מה הם הגורמים לבעיה, ומה הפתרון ?

29/05/2004 | 09:19 | מאת: אסנת

דנית, לא ניתן לאבחן מקור הכאבים דרך האינטרנט. ממליצה לך לגשת לנוירולוג להמשך ברור...למה לסבול כ"כ הרבה זמן.