חשמל סטטי בגוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/05/2004 | 14:56 | מאת: שרה

הנני פונה אליך בבקשה ליתן לי פתרון לבעייתי. בתקופה האחרונה, מזה חודשים מספר, אני "מחשמלת". הכוונה, שבכל פעם שאני קמה מכסא או ממצב של תנוחה, ונוגעת במישהו, במשהו, מקבלת זרם, ואפשר לומר זרם די רציני שמגיע עד כדי כאב ממש. מדוע? מה אוכל לעשות כדי למנוע תופעה זו, שהרי זה כבר החל לגבול בהצקה של ממש. תודה מראש. שרה.

03/06/2004 | 09:18 | מאת: פיזיקאי

תאריקי עצמך לפני מגע במשטחים יבשים שספגו רוחות ע"י מגע באדמה בשטח מגע גדול ,כך הזרם שיעבור לא יהיה מורגש. אל תגעי בקצה הציפורן בדלת של רכב שנסע במדבר במהירות גבוהה רבע שעה ,זה כואב. תגעי עם כל האמה ,ולא תרגישי כלום.

03/06/2004 | 09:18 | מאת: פיזיקאי

תאריקי עצמך לפני מגע במשטחים יבשים שספגו רוחות ע"י מגע באדמה בשטח מגע גדול ,כך הזרם שיעבור לא יהיה מורגש. אל תגעי בקצה הציפורן בדלת של רכב שנסע במדבר במהירות גבוהה רבע שעה ,זה כואב. תגעי עם כל האמה ,ולא תרגישי כלום.

03/06/2004 | 09:18 | מאת: פיזיקאי

תאריקי עצמך לפני מגע במשטחים יבשים שספגו רוחות ע"י מגע באדמה בשטח מגע גדול ,כך הזרם שיעבור לא יהיה מורגש. אל תגעי בקצה הציפורן בדלת של רכב שנסע במדבר במהירות גבוהה רבע שעה ,זה כואב. תגעי עם כל האמה ,ולא תרגישי כלום.