למה רועד לי הראש???

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/05/2004 | 12:10 | מאת: דנה

שלום. כבר כמה שנים(אני בת 20 וזה כבר מגיל 16) שאני לא מצליחה להתגבר על תופעה מוזרה שקוראת לי, ומתרחשת אך ורק כשאני חושבת עליה- רועד לי הראש! כלומר, בשיעורים בכיתה פתאום הייתי חשה שהראש שלי לא רועד ואז הוא החל לרעוד רק מהמחשבה על כך. זה מפריע לי ביום יום כשאני מצטלמת נגיד עם מישהו אז פתאום הראש שלי מתחיל לרעוד כשאני מנסה בכלל לא לזוז ולחייך למצלמה. כשאני מסתכלת במראה אני מנסה לבדוק מתי הוא יתחיל לרעוד ותוך רגע זה אכן קורה. הלכתי בעבר לרופא משפחה שאמר שזה נראה פסיכולוגי וישנן שתי אפשרויות: האחת- לנסות לא לחשוב על זה(מה שלא מצליח לי!) או לקחת כדורים כלשהם(אני די מפחדת מזה...). מה בדיוק הבעיה שלי? אם זה משהו פסיכולוגי אז איך זה שזה כ"כ מפריע לי אך עדיין אני לא מצליחה להפסיק את זה? האם כל חיי אני אצטרך להתמודד עם הדבר המעיק הזה? אני רושמת כאן כי אולי זה משהו שקשור לעצבים? תודה , דנה.

20/05/2004 | 11:21 | מאת: דנה

קיבלתי כבר תשובה בפורום פסיכולגיה קלינית ומסתבר שיש לכך פיתרון. אז לא משנה....