המגיומה בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/05/2004 | 13:48 | מאת: איבי

לדר אשכנזי שלום, בבדיקת MRI ע"ש מותני הודגמו לי מס' המנגיומות בחוליות המותניות וכמו כן בצד הימני של חולייה L5 הודגם תהליך בקוטר 15 מ"מ בעל אות מוגבר אשר אינו אופייני להמנגיומה, אם כי יתכן המנגיומה לא טיפוסית. שאלתי האם התהליך שהודגם בצילום יכול להיות תהליך של גידול סרטני כלשהו? אודה לתשובתך המהירה. איבי

04/05/2004 | 18:33 | מאת:

איני יכול לענות לך מבלי לראות את הצלומים אך המנגיומה אינה גידול ולכן אינה סרטני. לגבי התהליך הלא ברור אני מקווה שברור לך שע"ס הסיפור אין לי שום יכולת לענות לך תשובה. ד"ר אשכנזי