בעיה נדירה בלסת...

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/04/2004 | 19:07 | מאת: בונבונית 16

בעייתי נורא קשה לי מבחינה של כאבים כבר התרגלתי, אך זה מעיק בלשון המעטה... הלסת תפוסה לי-ממש כך ללא סיבה (אני יודעת שזה קורה למבוגרים, אך אני רק בת 16 ).לפני שנתיים ישבתי בכיתה ראיתי סרט, פתחתי את הפה לדבר אחרי ואז פתאום קליק. ומאז קליקים, חזקים וזה לא בעיה בעצמות זה בדוק.. איני יודעת מה לעשות הלכתי לכל סוגי הרופאים בעיר ואני מיואשת מאוד . בעייתי הנוספת היא שאני מפחדת פסיכולוגית מבדיקות דם וכעת אני חייבת לעשות בגלל בעייה זו. לפני שנתיים עשיתי וזה הגביר אצלי את הטראומה מהילדות. מה לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעייה? נ.ב. יש לי שן בינה באותו הצד בה הלסת תפוסה לי, האם זה יכול להיות קשור? בתודה מראש..

26/04/2004 | 01:21 | מאת:

אינך שואלת בפורום המתאים. מומלץ שתפני לכירורג פה ולסת. ד"ר אשכנזי