גולגולת של תינוק

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/04/2004 | 20:52 | מאת: זאב

מהו התחום הרפואי העוסק בנושא זה?היכן ניתן למצוא את המחלקה המתמחה בכך? אצל תינוק בן 3 חודשים נמצא כי המצח בצידו השמאלי בולט מעט יחסית לצידו הימני.האם יש בכך להדאיג?המלצת רופאת הילדים להממתין שבוע ואם לא יחול שינוי לצלם את הגולגולת.האם זה סביר?האם הקרנה אצל תינוק כה קטן אינה מסוכנת ואולי יש תחליף לצילום?

15/04/2004 | 00:17 | מאת:

ישנן מספר מחלקות בארץ המתמחות בנוירוכירורגיה של ילדים. בביה"ח איכילובבת"א (ד"ר קונסטנטיני וד"ר בני) , ובביה"ח לילדים ליד ביה"ח בלינסון (ד"ר מיכוביץ). מומלץ לפנות לייעוץ בהקדם מאחר ואם יש צורך בטיפול זהו הגיל המתאים. ד"ר אשכנזי