כאבי ראש בעת שפיכה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/04/2004 | 23:51 | מאת: אברהם אל תלך לשם

שלום לד"ר, בזמן האחרון אני חווה כאבי ראש איומים ובילתי נסבלים, בדיוק בזמן השפיכה, בזמן קיום יחסי מין. עקב הכאב, אינני יכול להמשיך באקט ואני חייב לנוח, להירגע. מיקום הכאב הוא בצד ימין למטה, מאחורי הראש. משך הכאב בין חצי שעה ל-3 שעות. אנא עיזורו לי. בברכת פסח שמח.

16/04/2004 | 18:34 | מאת: אברהם אל תלך לשם

שלום שוב, חבל שאתה לא עונה לי, כי עדיין יש לי את הבעיה הנ"ל ויש עוד גורם שבעקבותיו קוראת לי התופעה: בעת מאמץ, ז"א בעת הרמת משקולות. בבקשה עזור לי.