כאבי ראש חזקים ופרולקטין גבוה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/03/2004 | 23:36 | מאת: לי

שלום רב , אני בת 19.5 לפני כמעט 4 שנים החלו להיות לי כאבי ראש חזקים בצידי הראש ובמרכז הראש. בתחילה הרופאים הרופאים חשבו שהדבר נובע מכלחץ דם מעט גבוה ,אולם לחץ הדם הסתדר ללא תרופות וכאבי הראש לא נפסקו. לפני למעלה משלושה חודשים היה לי איחור במחזור והרופאה החליטה לעשות לי פרופיל הורמנלי . בבדיקה הראשונה שעשיתי בינואר הפרולקטין היה :737 בבדיקה חוזרת שעשיתי אחרי ביקור אצל אינדקרינולוג ערך הפרולקטין עלה ל 816 שאלתי היא האם הורמון זה גורם לכאבי ראש חזקים? והאם מומלץ לעשות MRI ? האם כאבי הראש יכולים להיגרם לרמוז על גידול כלשהו ? אנא תעזור לי אני ממש מודאגת תודה מראש.

24/03/2004 | 11:22 | מאת:

יש מקום לשלוש גידול בבלוטת יתרת המוח כמקור לפרולקטין הגבוה ולכן מומלץ לבצע MRI של המוח. ד"ר אשכנזי

24/03/2004 | 21:47 | מאת: לי

האם CT מספיק או שחובה לעשות דווקא MRI ? מה הטיפול לגידול שכזה האם יש לי סיבה לדאוג ? תודה

30/03/2004 | 07:47 | מאת: boba