אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/03/2004 | 23:23 | מאת: דנה

אבא שלי נולד עם אפילפסיה, הוא בן 64. לפני 8 שנים הוא חטף התקף במהלך שחייה בבריכה. לאחר הטביעה, ההצלה, החודש בקומה בטיפול נמרץ נקבע שהוא עבר אירוע מוחי. הוא עבר שיקום אבל לא חזר לעצמו. לפני כחודש הוא עבר התקף קשה (הסוג שהיה לו לפני 15 שנה) פירכוסים, עוויתות, קצף וכו'. הוא כבר שבועיים בבית לא מדבר בהיגיון, לא יודע איפה הוא נמצא, לא רגוע והאמת, די משאיר אותי בחוסר אונים. שאלותיי הן: האם המצב הזה נורמלי אחרי התקף קשה? האם יש מקום לשיפור ואם כן, איפה ומה? האם להמשיך לדבר אילו בהיגיון או לזרום איתו 'לשומקום' שהוא נמצא בו? מה עלינו (המשפחה) לעשות??. למי שיש תשובות, אנא עיזרו. תודה.

15/03/2004 | 20:42 | מאת: הילה

היי דנה, תנסי לפנות לאגודת אי"ל, הם ייתנו לך חומר על אפילפסיה וגם ינסו לענות לך על השאלות שלך. מספר הטלפון של אי"ל בירושלים: 02-5000283, בתל אביב: 03-5255671 הילה,