מילה על ד"ר רוחקינד.-איכילוב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/03/2004 | 23:52 | מאת: זמירה

שלום לכולם. אינני מאחלת לאף אחד מכם להתקל בד"ר רוחקינד "נורוכירוג" מאיכילוב. הלה מציג את עצמו (עם יחצנות של איכילוב) כמומחה מס' 1 בארץ לתיקוני עצבים פריפריים ולא היא!!!!!!!!!!! ככלל עצב פריפרי שנפגע כתוצאה מטראומה (תאונה ,ניתוח,דקירה ועוד)-אינו ניתן-ברוב המקרים לשיקום או לתיקון. ד"ר רוחקינד מציג את עצמו "כבעל פתרונות "-וזאת בגלל שיש באיכילוב ציוד משוכלל מיקרוסקופי שכביכול מקל על מהלך הניתוח. הבעייה היא שרוב ניתוחיו של ד"ר רוחקינד נכשלים!!!!!!! וכשמדובר בכשלון-הרי שקיימת פגיעה טוטאלית שאיננה ברת שיקום. לפני מספר שנים יצא הלה בהמצאה של הקרנות לייזר לבעייות עמוד שדרה -אני הייתי קורבן "הניסוי"-שילמתי הון עתק-והתוצאות היו אפסיות. רק רציתי שתדעו!!!!!!!!!!!!!!

11/03/2004 | 22:48 | מאת: שלמה

כן זמירה את צודקת,ושאר רופאים באיכילוב עוד עוזרים לו ומביאים לו פציינטים כדי שיעשה עליהם "נסיונות"-אני יודע זאת מידע אישי.