עזרה! סיטי מוח!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/02/2004 | 19:55 | מאת: תהילה

שלום!!! יש לי כאבי ראש חזקים מדי פעם.. והלכתי לרופא ונשלחתי לצילום סיטי-מוח וברצוני לשאול.... איך מבצעים זאת..? ומה הסיכונים בזה? להזכיר אני בת 16 האם זה יזיק לי???

28/02/2004 | 23:29 | מאת: נענע

ערב טוב לך אני עברתי מספיק בדיקות בחיים שלי כמו CT וMRI אין לך ממה לדאוג פשוט זאת בדיקה שנמשכת עד חצי שעה ולא מזיקה לך ולא כואבת . המטרה מהבדיקה היא לגלות ממצאים בגלגלות או כמו דימום או שבר או גידול. תרגישי טוב ואל תפחדי בכלל אם יש עוד שאלות נא לצור קשר על מ"ס 050536359