נימול ברגליים!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/02/2004 | 07:30 | מאת: מירב

ד"ר אשכנזי שלום! אני בת 35 עד לאחרונה בריאה ללא כל בעיה רפואית, לפני 3 חודשים התחלתי להרגיש זרמים ברגליים בתדירות גבוהה מלווה בסחרחורות חולשה וחיוורון,חום,אי נוחות וכאב קל באזור עצם הזנב/אגן תחתון, ברצוני לציין שהתדירות הינה גבוהה מאוד ומצב זה ממש מקשה עלי לתפקד בעבודה ובכלל מה עלי לעשות? כמו כן, כיום אני מטופלת בלוסק מזה חודשיים בעקבות גלוי של כיב בתרסריון ואזופגיטיס דיסטלית דרגה 2 +אי סבילות ללקטוז שמטופל ע"י דיאטה מיוחדת ללא מוצרי חלב. האם התופעות שציינתי קשורות לטיפול התרופתי או שמה זו בעיה נוספת בפני עצמה?האם עליי לעשות בדיקה כלשהיא?לפנות לנוירולוג? לתשובתך המהירה אודה! בתודה מראש מירב

21/02/2004 | 19:58 | מאת:

קשה למקם את הבעייה בעקבות התאור שלך. כמו כן לא ידוע לי שהתרופות שאת נוטלת גורמות לתופעות כאלו. מומלץ שתפנח לנוירורלוג יכול להיות שעקב בעיות הספיגה שלך את סובלת מחוסר ויטמינים ולכן התופעות אותן את מתארת. ד"ר אשכנזי

22/02/2004 | 17:02 | מאת: מירב

ד"ר אשכנזי שלום! תודה רבה לך על תשובתך ןהתייחסותך לבעייתי, אכן אפנה בהקדם לנוירולוג. בתודה מראש מירב