דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/02/2004 | 22:04 | מאת: חיים

לפני כשבוע הופיעו אצלי כאב צווארי עז מימין ונימול באצבעות 4+5 בכף היד הימנית. הנוירולוג מצא הפחתת רפלקסים באמה הימנית. ב-MRI יש בלט דיסק קל בכל הגבהים, לחץ על השק הדוראלי ב- C2-3. רופא הציע לי בלוק . האם יועיל? ולכמה זמן? האם מסוכן? האם יש פתרון אחר?

21/02/2004 | 20:01 | מאת:

לא ברור לי באיזה בלוק מדובר וכמו כן לא ברור לי מה הקשר בין בלט דיסק בגובה C2-3 לנימול באצבעות הידיים. מומלץ שתפנה לחוות דעת נוספת לרופא המומחה לטיפול בבעיות עמוד השדרה. ד"ר אשכנזי