כאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/02/2004 | 19:28 | מאת: מירב

18/02/2004 | 19:36 | מאת: מירב

שלום לך ד"ר אלי אשכנזי מזה 4 חודשיים אני סובלת מכאבים נורא חזקים בראש זה מתלווה בלחצים שורף דקירות מגזע המוח ועד המצח ובעצם שמתחת לעיניים עשו לי סי.טי לראש פעמיים ויצא תקין הרופא שלי טוען שזה נובע מחרדות רציתי לדעת אם באמת זה יכול להופיע תופעות כאילו מחרדות יש לי גם סחרורות (חוסר אזון) בחודש ספטמבר היה לי תאונה משהו נכנס בי מאחורה התאונה לא רצינית בכלל אבל בעקבות זה התגלה לי בצוואר 3 בלט דיסק עם לחץ קל האורטופד טוען שאין קשר בין זה לראש והנורולוג טוען שיש קשר נכון לעכשיו נתנו לי כדורים נגד דיכאון לשלול חרדות ציפראמיל אני מעוניינת לדעת ממה יש לי את הכאבים הנוראים האילו זה ממש מציק לי בעקבות זה הפסקתי לעבוד איך נפטרים מהבעיה ? ועוד כמה זמן זה ייכול להמשיך? הודה לך על תשובה מהירה ויום נעים לך תודה רבה מירב

21/02/2004 | 19:55 | מאת:

כאבי הראש יכולים לןנבוע גם מחרדה וגם מהבעייה הצווארית. מומלץ שתפני לבדיקה לנוירוכירורג המטפל גם בבעיות עמוד שדרה שינה לסיים את הברור שהתחלת בו ולברר את מקור הכאב ואפשרויות הטיפול. ד"ר אשכנזי