הרדמות ?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/02/2004 | 07:42 | מאת: אבי

11/02/2004 | 07:45 | מאת: אבי

- שלום לרופא - מידי פעם אני מרגיש טיפה מסוחרר , יותר נכון חוסר שיווי מקשל או עמידה לפני נפילה. - כמו-כן לפעמים כאבים בצוואר אחורי, מין קושי להחזיק את הראש יציב, וגם מאין חוסר תחושה בצוואר האחורי, אני מנסה לגעת שם ולגרד ומרגיש מעט כמו הרדמות המקום. - מה לדעתך חכול לגרום לבעיה? , חוסר דם בא גם בחשבון? , אני סובל מבלט/פריצת דיסק בחוליות התחתונות מזה שנים רבות. - אילו בדיקות כדאי לבצע ולמה לשים לב בעיקר ? - בחור בן 36 לא מעשן ולא שותה, רזה (כ-55). - תודה רבה

12/02/2004 | 00:51 | מאת:

כמובן שאיני יכול להמליץ לך על בדיקות מבלי לבדוק אותך קודם לכן. מומלץ שתפנה לבדיקת נוירולוג. ד"ר אשכנזי