רדימות בגוף -דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/02/2004 | 00:18 | מאת: שאלה מהולנד

שאלה מהולנד, מזה כשנה אני סובלת מרדימות בחצי פנים ימין ובידיים וברגליים. כאבי ראש חזקים בצד ימין אחורי, צוואר נוקשה עם "קליקים" ורצועת הכתפיים לכיוון בית החזה כואב. במשך מס' חודשים נטלתי טגרטול עם 6 פארסטמול ביום ,אך ללא תוצאות. אני גרה בהולנד וכרגע מטופלת במרפאת כאב מכייון שלא ראו צורך בהמשך טיפול אצל נירולוג. הטיפול באלקטרודות לא עזר והתרופה הנוכחית היא ריבוטריל. לפני שאני נוגעת בה,ארצה לשמוע את דעתך,האם כדאי להתחיל איתה והאם קל להפסיק. ממה לפי דעתך אני סובלת ומה המשך הטיפול המומלץ לפי דעתך. מצבי גורם לי לתסכול רב במיוחד החמרתו ואי הוודאות. מקווה שתוכל לעזור לי. לפני 8 חודשים בוצע MRI והיה תקין.

13/02/2004 | 21:58 | מאת: סאבר ליעל היקרה

ערב מצויין לך יעל מה המצב זה אני סאבר שידברתי איתך בטלפון לפני כשבוע. מה המצב נשמה? איך את מרגישה ? את יודעת שביום שני אני נכנס לניתוח פלסטי לפנים כאן בארץ. האמת חשבתי כל הזמן על הבעיה שלך וגם חשבתי שאברר לך על הבעיה בב"ח איפה שמנתחים אותי ואני מקווה שאני אקבל תשובה בשבילך . יש לי בקשה אם אפשר לשוחח איתי בפלפון השבוע הבא אחרי הניתוח . מאחל לך חיים נפלאים תרגישי טוב ואל תפחדי ואל תדלגי על זה לילה טובה וחיים קלים בברכה סאבר 050536359 שאלה מהולנד כתב/ה: > > שאלה מהולנד, > מזה כשנה אני סובלת מרדימות בחצי פנים ימין ובידיים וברגליים. > כאבי ראש חזקים בצד ימין אחורי, צוואר נוקשה עם "קליקים" ורצועת > הכתפיים לכיוון בית החזה כואב. > במשך מס' חודשים נטלתי טגרטול עם 6 פארסטמול ביום ,אך ללא תוצאות. > אני גרה בהולנד וכרגע מטופלת במרפאת כאב מכייון שלא ראו צורך > בהמשך טיפול אצל נירולוג. > הטיפול באלקטרודות לא עזר והתרופה הנוכחית היא ריבוטריל. > לפני שאני נוגעת בה,ארצה לשמוע את דעתך,האם כדאי להתחיל איתה והאם > קל להפסיק. > ממה לפי דעתך אני סובלת ומה המשך הטיפול המומלץ לפי דעתך. > מצבי גורם לי לתסכול רב במיוחד החמרתו ואי הוודאות. מקווה שתוכל > לעזור לי. > לפני 8 חודשים בוצע MRI והיה תקין.