מיגרנה תרופת מנע

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/02/2004 | 10:38 | מאת: מאי

אני סובלת ממיגרנות בתדירות גבוה. קיבלתי הצעה לקחת כתרופת מנע "אלטרולט" אני די חוששת מהתופעות של התרופה וההשפעה הייתי רוצה לדעת קצת על התרופה ואם כדאי לקחת

29/02/2004 | 20:42 | מאת: מיגרנואיד

ניסיתי את האלטרולט במשך כחודש ימים - אולי תקופה קצרה מידי. לצערי אין אני יכול לדווח על הטבה בתדירות המיגרנות, להיפך, הכדור גרם לי לישון יותר שעות, וכתוצאה מכך לסבול מיותר התקפים.

24/03/2004 | 12:15 | מאת: אור

שלום, אני סובלת ממגרנות אשר מגיעות בדרך כלל סביב המחזור החודשי. התרופות שאני לוקחת לא עוזרות וההתקף הופך לנוראי - הקאות והשבתה מוחלטת שלי ליום או קצת יותר. רופא המשפחה לא שלח אותי לרופא מיוחד או מרכז טיפול מיוחד. לאן אני יכולה לפנות כדי לטפל ולהקל עליץ. המ הן התרופות החדשות שיכולות לעזור? נדמה לי שאימיטרקס לא עזר לי. תודה, אור