Trigeminal Neuralgia

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/01/2004 | 11:59 | מאת: קרני

שלום רב לדוקטור, הרבה שנים שאני סובלת מ TN , עברתי שתי פעולות של RADIO FREQUENCY ועדין ללא הצלחה. אני "חיה" של טגרטול שידוע לי שלאורך זמן מזיק לגוף. אני עושה בדיקות דם תקופתיות ולמזלי בינתיים הכל תקין. בארה"ב ואירופה עושים טיפול ב- Gamman Knife Radiosurgery . מה עוד היתן לעשות בארץ כדי לעזור לי ?? איזה הוא המרכז / הרופא הטוב ביותר בתחום זה ? תודה על עזרתך

31/01/2004 | 14:56 | מאת:

ניתן לטפל בנושא ברדיוכירורגיה, הזרקת גליצרול או ניתוח. מומלץ שתפני לד"ר צבי ישראל במחלקה הנוירוכירורגית בביה"ח הדסה עין כרם בירושלים. ד"ר אשכנזי