עייפות שיכחה ועוד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/01/2004 | 16:02 | מאת: רונית

שלום מזה תקופה מאוד ארוכה אני מרגישה שכול יום אני מרגישה יותר רע כאבי גב שלא חולפים שרירים כואבים עייפות ותשישות אבל אי יכולת לבצע "שינה בריאה" זיכרון שבשבוע האחרון מתדרדר קיבלתי היום תוצאות של בדיקת B12 ונמסר לי שרמתו 90 האם יש קשר לכול התחושות שדיברתי עליהם ומה זה אומר? בבקשה אני אשמח לקבל תשובה ולהבין סוף סוף למה אני מרגישה מיום ליום יותר חלשה

12/04/2004 | 18:07 | מאת: ל

עייפות מתמדת יכולה כידוע להגרם כתוצאה מעודף פעילות גופנית או עבודה.האם היא יכולה להגרם להפך מחוסר פעילות?