קסדה לראש-שליחות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/01/2004 | 20:17 | מאת: שני

שלום ד"ר נכבד, ברצוני לנצל את המדיה על מנת לשתף אותך ואת הקוראים בטיפול החדשני של קסדה לראש. בתי בת 7 נולדה עם אסמטריה בצד אחד של הראש נירוכרוג חיפאי החליט על ניתוח,חוות דעת נוספות של מומחה באיכילוב,שניידר,והדסה אמרו שאין צורך בפעולה פולשנית. הגענו להדסה ,ושם הרכיבו לילדה קסדה שהיתה על ראשוה כ24 שעות ביממה למשך חצי שנה. הייקף הראש שונה,והתוצאות נפלאות אם כי תמיד יהיו חששות שהרופא ההוא מחיפה צדק. מה שבטוח ,אם לא הייתי עוברת את כל הארץ לא הייתי מגיעה לשיטה הזו. מאז אני מהווה מוקד אימפורמטיבי להורים מכל הארץ וגם דאגתי לפרסם את הסיפור בעיתונות. אשמח אם גם אתה וחבריך לעבודה תמנעו מהורים אחרים את העוגמה שהיתה לנו..לפחות לנסות. הרבה תודה

31/01/2004 | 02:36 | מאת:

הטיפול בקסדה מוכר וידוע וכתבה על העניין פורסמה בעיתון לאישה לפני למעלה מארבע שנים. ד"ר אשכנזי