כאבי ראש מטרידים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/01/2004 | 20:33 | מאת: לילך

שלום לד"ר מאז שאני ילדה סבלתי ממיגרנות, בתור ילדה אחת למספר חודשים- התקף של 24 עד 48 שעות מלווה בבחילות והקאות, ללא נטילת כדורים, עם ההתבגרות התופעה שכחה טניכר שיפור ניכר, התקך כזה היה מגיע פעם ביובל ועוצמת הכאב היתה פחותה מעבר, הכאב תמיד היה בצד השאלי של הראש באזור הרכה...... עכשיו, מזה כמה שבועות יש לי כאבים דומים לכאבי מיגרנה אבל בצד הימני של הראש, באזור הרכה, לא כואב כל הזמו, אבל כל כמה דקות יש כאבים חזקים כמו דקחרות חזקות ברכה, אני ממש משתגעץ מזה, אני בתקופת בחינות, צריכה להרגיש טוב ולהיות בשיא הריכוז,,,, האם יכול להיות שמדובר במיגרנה בעלת אופי חדש? אם תגיד לי שאולי הבעיה היא חרדה או לחץ ממבחנים אנ כבר יכולה להגיד לך שאני ממש ממש לא לחוצה ואני לא חושבת שזאת הבעיה... אני חושבת שאולי זה קשור בדיאטה שאני עושה שחסרים בה הרבה מרכיבים חיוניים לגוף. בכל מקרה שורה תחתונה : האם מיגרנה יכולה לשנות את אופייה? בתודה ובהצלחה למי מאיתנו שיש בחינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01/02/2004 | 00:04 | מאת: תשובה מאוד חשובה

נא לצור איתי קשר דחוף על פלפון 050536359 כי זה מה שקרה לי ואני היום חולה סרטן במוח בגלל הכאבים הנוראים שהיו לי משנת 95 . נא לצור קשר דחוף ואני אדריך אותך מה לעשות שיהיה לך שבוע טוב בהצלחה בכבוד רב מיואאש מהחייםלילך כתב/ה: > > שלום לד"ר > מאז שאני ילדה סבלתי ממיגרנות, בתור ילדה אחת למספר חודשים- התקף > של 24 עד 48 שעות מלווה בבחילות והקאות, ללא נטילת כדורים, עם > ההתבגרות התופעה שכחה טניכר שיפור ניכר, התקך כזה היה מגיע פעם > ביובל ועוצמת הכאב היתה פחותה מעבר, הכאב תמיד היה בצד השאלי של > הראש באזור הרכה...... > עכשיו, מזה כמה שבועות יש לי כאבים דומים לכאבי מיגרנה אבל בצד > הימני של הראש, באזור הרכה, לא כואב כל הזמו, אבל כל כמה דקות יש > כאבים חזקים כמו דקחרות חזקות ברכה, אני ממש משתגעץ מזה, אני > בתקופת בחינות, צריכה להרגיש טוב ולהיות בשיא הריכוז,,,, האם יכול > להיות שמדובר במיגרנה בעלת אופי חדש? אם תגיד לי שאולי הבעיה היא > חרדה או לחץ ממבחנים אנ כבר יכולה להגיד לך שאני ממש ממש לא לחוצה > ואני לא חושבת שזאת הבעיה... אני חושבת שאולי זה קשור בדיאטה שאני > עושה שחסרים בה הרבה מרכיבים חיוניים לגוף. בכל מקרה שורה תחתונה > : האם מיגרנה יכולה לשנות את אופייה? > בתודה ובהצלחה למי מאיתנו שיש > בחינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!