Arnold Chiari Type-I

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/01/2004 | 22:03 | מאת: רמי

ב - MRI הודגמה צניחה של הטונסילים של המוח Arnold Chiari Type-I בדרגה קלה. האם אפשר לקבל הסבר על התופעה? בתודה

27/01/2004 | 15:49 | מאת:

שינוי במיקום אנטומי של החלק התחתון של המוחון. במידה ואין הסתמנות קלינית אינו משמעותי ולא דורש טיפול. ד"ר אשכנזי

25/03/2004 | 17:50 | מאת: רמי

אפשר לבקש שתרחיב בנושא? למה הכוונה בהסתמנות קלינית? לילדה יש גם מה שנקרא תסמונת קליפל-פייל רמי

24/06/2004 | 23:32 | מאת: chava

לפי התאריכים כבר עברו כמה חודשים מאז ששאלת לראשונה על כיארי. בתנו גם אובחנה עם כיארי. נשמח לעדכן אותך על מימצאינו, וחשוב לנו לשמוע ממך על ההתפתחות אצלכם.