גזע המוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/01/2004 | 14:39 | מאת: טלי

כבר כמה לילות שאני מתעוררת באמצע הלילה עם דפיקות מואצות, בעיות נשימה, וזרמים שאני מרגישה שעולים לראש. בנוסף חוליות הצוואר שלי לא יציבות, במיוחד השניה, ואני כל הזמן הולכת לכירופרקט כדי שיחזיר אותן. לאחרונה, הייתי אצל קינסיולוג והוא זיהה שמקור הבעיה בגזע המוח. כיצד אפשר לבדוק מה בדיוק הבעיה?

24/01/2004 | 19:49 | מאת:

מומלץ שתפני לנוירוכירורג שיבדוק אותך ובמידת הצורך יפנה אותך לביצוע MRI של המוח והצוואר. ד"ר אשכנזי

27/01/2004 | 16:42 | מאת: טלי

בהתקפה הקודמת, האורטופד חשב שמדובר בפריצת דיסק, בגלל הדלקת והבצקת שנוצרה לי באזור הצוואר, ובצעתי MRI צווארי, כאשר דגש הבדיקה היה על חוליות הצוואר. אולם, מה שמצאו הוא 2 בלוטות לימפה בגודל בינוני באזור חוליה 2. השאלה שלי היא האם בצילום כזה רואים במידה הרצויה גם את גזע המוח?