כאבים +קליק בצואר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/01/2004 | 23:26 | מאת: מיואאש מהחיים .לד"ר אשכנזי

שלום לכבודך זה אני שוב זה הבחור שעבר כרתת גידול ב99 בבילנסון וב2002 עבר עוד ניתוח בגרמנייה . מאז הניתוח הראשון אני סובל גם מכאבים בצואר +קליקים עשיתי צילום רנטגן רגיל לפני שבוע הייתי אתמול אצל האורטפד והוא שלח אותי לבצע CTצואר והוא כתב בהפנייה שקיים ממצא לא ברור בין צ1 לצ2 . בבקשה תרגיע אותי מה זה יכול להיות אני חושש . אני כבר התיאאשתי מהחיים . בבקשה עזרתך עם כל הכבוד ליחס הנחמד

24/01/2004 | 19:52 | מאת:

לא אוכל להרגיע אותך מבלי לדעת במה מדובר. תבצע את בדיקת ה- CT וקרוב לוודאי שמהמשך תצטרך גם MRI ואז ניתן יהיה לדעת במה מדובר ומה ניתן לעשות. ד"ר אשכנזי