גידול במוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/01/2004 | 18:25 | מאת: חזרה לכבוד ד"ר אשכנזי

ערב מצויין לך זה אני שפניתי אלייך לפני כמה ימים לגבי MRI של המוח לבירור גידול חוזר בשם [שוואנומה] ברוך השם התוצאות של הצילום . אין עדות לגידול חדש במוח לאחר הניתוח שעברתי בגרמנייה ב 2002 שאלתי היא האם עלול שהגידול יחזור שוב בעתיד? מה הסיכואיים שיחזור ומה אני חייב לעשות במשך הזמן? נא עזרתך אדוני

15/01/2004 | 17:30 | מאת: למה לא עונה לי ד"ר אשכנזי?

בבקשה תענה לי אני מאוד בלחץחזרה לכבוד ד"ר אשכנזי כתב/ה: > > ערב מצויין לך > זה אני שפניתי אלייך לפני כמה ימים לגבי MRI של המוח לבירור > גידול חוזר בשם [שוואנומה] > > ברוך השם התוצאות של הצילום . אין עדות לגידול חדש במוח לאחר > הניתוח שעברתי בגרמנייה ב 2002 > שאלתי היא האם עלול שהגידול יחזור שוב בעתיד? > מה הסיכואיים שיחזור ומה אני חייב לעשות במשך הזמן? > נא עזרתך אדוני >

15/01/2004 | 22:09 | מאת: דנה

האם כאשר מגלים לאדם בן 70 גידול במוח, מוציאים אותו? ומה הסיכוי שלו להבריא....

15/01/2004 | 22:12 | מאת: חזרה לדנה

מה זאת אומרת השאלה שלך? מה הכוונה לשאלתך? אני לא רופא ממי אני חולה ושואל לא עונה על שאלאת כאן לצערי דנה כתב/ה: > > האם כאשר מגלים לאדם בן 70 גידול במוח, מוציאים אותו? ומה הסיכוי > שלו להבריא....

17/01/2004 | 11:59 | מאת:

תלוי במצבו הכללי של החולה, בגודלו, במיקומו ובסוג הגידול המדובר. ד"ר אשכנזי

01/02/2004 | 00:08 | מאת: תשובה מאוד חשובה לדנה

אני מוכן לעזור לך בכל דבר גם בקשר לגידול ואיך אפשר להסיר אותו לגמרי מהמוח ואני מכיר רופא אבל לא כאן בארץ שביצע לי הניתוח המוצלח רוצה עוד פרטים את יכולה לצור איתי קשר על מ"ס 050536359 דנה כתב/ה: > > האם כאשר מגלים לאדם בן 70 גידול במוח, מוציאים אותו? ומה הסיכוי > שלו להבריא....

01/03/2004 | 23:06 | מאת: ענבל

מהם התסמינים שיכולים להעיד על גידול במוח?