כאב בצד האחורי של הראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/01/2004 | 23:02 | מאת: לי

מזה כחודש אני סובלת לסירוגין (פעמיים - שלוש ביום) מכאב שמתחיל בעצם שמאחורי האוזן ועולה למעלה באזור האחורי של הראש. הייתי אצל מומחה פה ולסת כיוון שיש לי רגישות במפרק הלסת אך הוא אינו יודע להגיד בוודאות האם זהו מקור הכאב. רציתי לדעת מה יכול לגרום לכאבים מסוג זה, והאם יתכן ומדובר בגידול?

06/01/2004 | 14:59 | מאת: מקרה דומה עונה

שלום לך אני בן 27 היום סבלתי מזה ב95 באופן פתאומי אבל לצערי לא קיבלתי טיפול כמו צדיך ואני היום סובל מגידול בראש שעברתי כבר שני ניתוחים אחד ב99 בארץ והשני ב2002 בגרמנייה . אם רוצה עוד פרטים את יכולה לתקשר 050536359 אני אדריך אותך מה לעשות . אל תזלזלי בכלל כי זה מאוד חשוב בהצלחה לך לי כתב/ה: > > מזה כחודש אני סובלת לסירוגין (פעמיים - שלוש ביום) מכאב שמתחיל > בעצם שמאחורי האוזן ועולה למעלה באזור האחורי של הראש. הייתי אצל > מומחה פה ולסת כיוון שיש לי רגישות במפרק הלסת אך הוא אינו יודע > להגיד בוודאות האם זהו מקור הכאב. > רציתי לדעת מה יכול לגרום לכאבים מסוג זה, והאם יתכן ומדובר בגידול?