חשד דימום

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/12/2003 | 23:28 | מאת: אילן

היי דוקטור לפני שנתיים חבלה בראש וזעזוע מוח כולל הקאות לא נשלחתי לצילום סיטי רק לאחר 9 חודשים לאחר ירידה חדה בריכוז וזכרון ופגיעה בתפקוד כיס השתן נשלחתי לצילום סיטי מוח ששם התגלה חשוד כדימום מוחי נוירוכירוג קבע שזה לא סביר אחרי כל כך הרבה זמן אך יש סיכוי שאכן היה דימום שנקרש ונשאר בראש ולא עשה נזק הגדרתו נס שאלתי האם דימום שלא נוקז ונשאר תוך מוחי יכול לגרום לנזק עתידי פתאומי? האם כאבי הראש הכרונים שאני סובל מהם והרגשה לחץ פנים חוצית קשורה אולי לחשד שנשאר בראש והסתייד? האם יש קשר לכיס שתן בלתי יציב ותכיפות דחיפות השתן עם בריחה קלה לחבלת ראש שעברתי? תודה

28/12/2003 | 00:43 | מאת:

כדי לענות על שאלותיך יש לראות את ה- CT המדובר וכן לחזור על CT או MRI עדכני ד"ר אשכנזי