*דחוף* כאב עז בראש ובלסת!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/11/2003 | 02:25 | מאת: נירין .ק

שלום דוקטור. אני בחורה בת 23 . היו לי קוביות על השיניים בערך 3 שנים, והורידו לי אותם לא מזמן. לאורך ה3 שנים הללו,הופיעו לי ,בחורף בעיקר,התקפות של כאבים איומים בלסת שמאל בלבד+נקודה קבועה שהקרינה כאב חד (לא תמידי) בראש באותו צד (שמאל). זה מגביל לי את הפתיחה של הפה,כשאני לועסת זה כואב,כשאני מזיזה את הראש במהירות גם,וגם כעת בעודי מקלידה שורות אלה, הכאב קיים. ביקרתי אצל רופאת המשפחה, היא לא ידעה מה לעשות,ושלחה אותי למומחה לפה ולסתות בהדסה ען כרם, הייתי אצלו לפני שנה וחצי והוא לא ראה כלום,רק רשם לי כדורים "נרוסין" נגד כאבים.אפילו עקרו לי את שיניי הבינה כי חששו שהם הסיבה. האורטודנט שלי לא ידע מה הבעיה גם, וכנל רופא השיניים שלי(רופא ידוע ובכיר מאוד בי-ם). ב3 שנים האחרונות ,כל חורף הכאב הזה בא אליי לכמה חודשים ומגביל אותי מאוד. התופעה חזרה לבקר אצלי לפני ימים ספורים בלבד,אחרי שכמה חודשים לא הופיעה.חשבתי שזה בגלל הקוביות שהיו על שיניי, ומסתבר שלא, כי עכשיו אין לי אותם ואותו כאב מוכר הולם בי שוב. אולי יש לזה קשר לעונות השנה,אולי סוג של דלקת, אולי גידול חס וחלילה? אני כבר מיואשת ולא יודעת מה יש לי. ובעיקר מפחדת שמא זה גידול סרטני!!! :( אנא, ענה לי בבקשה בדחיפות. מודה לך מקרב לב. כל טוב.

26/11/2003 | 02:29 | מאת: נירין .ק

אני זמרת במקצועי והתופעה המכאיבה מפריעה למהלך הקריירה שלי באופן ישיר בהחלט. בגלל הכאב הנקודתי בראשי, ובלסת (רק בצד שמאל כמובן) כי כדי לשיר צריך לפתוח את הפה, ובגלל הכאב המגביל הזה איני יכולה לשיר,להופיע,להתאמן ולנהל אורח חיים תקין. דוקטור אני סובלת. בבקשה החזר לי תשובה. תודה רבה!