קברנומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/11/2003 | 18:52 | מאת: אילנה

לבני בן ה- 16 אובחנה קברנומה לפני כשנה. מאז סובל מהתקפי אפילפסיה פסיכומוטוריים המשפיעים עליו מאוד מטופל כרגע בדפלפט לאחר ניסיון כושל של טגרטול ככל הנראה יוחלף גם הדפלפט מאחר וההתקפים לא עוברים. בבדיקת דם אחרונה רמת הטסיות בדם ירדה ויש לו כאבים בחזה . הקברנומה ממוקמת בקורפוס קולוסום ימני. אשמח לשוחח עם אנשים עם מקרה דומה

23/08/2004 | 22:00 | מאת: אילנה

לבני בן ה- 17 אובחנה קברנומה לפני כשנתיים מאז סובל מהתקפי אפילפסיה פסיכומוטוריים המשפיעים עליו מאוד (נפשית). מטופל בלמיקטל, דפלפט,אובסולוט. הקברנומה לאחר ה-MRI האחרון נשארה ללא שינוי. אך גם עם הכדורים הללו ההתקפים ממשיכים אך בתכיפות של אולי אחת לחודש התקף של חצי דקה לערך. הקברנומה ממוקמת בקורפוס קולוסום ימני. בני רוצה לעבור ניתוח ויהי מה נמאס לו לסבול / לעבור מה שעובר . ככל הנראה יש השפעה נפשית קשה לכל הארועים הללו מילד מוצלח גאון חברותי וכו' הפך להיות ללא חברים עם בעיות זכרון וחוסר מוטיבציה בכל. מה לעשות? אשמח לקבל תשובה דחופה בעניין אנו בעלי ואני אובדי עצות?????