פציאליס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/11/2003 | 18:43 | מאת: ישראל

שלום, לפני 10 ימים חליתי בפציאליס, חצי פנים.עדיין יש לי כאבים חזקים.אני לוקח כדורים נגד כאבים ולא תמיד זה עוזר. רציתי לדעת האם מישהו מנסיונו האישי יכול להמליץ על טפול להרגעת הכאבים.(תרופות סבתא) ובכלל, כמה זמן נמשכים הכאבים?? אשמח לקבל תשובה מרופא, כמה זמן אמורים להיות כאבים? האם מומלץ לעשות בדיקות מסוימות מעבר לאבחנה של הרופא, אבחנה מראיה ללא בדיקה. תודה!

03/12/2003 | 17:27 | מאת: אבי

גם אני לקיתי ב"פציאליס" בחצי פנים. כבר למעלה מ- 3 חודשים והמחלה טרם חלפה. מה עושים?

03/12/2003 | 22:23 | מאת: ישראל

אני נמצא במצב הזה 3 שבועות . התחלתי פיזיוטרפיה , דיקור סיני וטני גם לוקח פרחי-באך. באמת יש שיפור במצב. מה שעדיין מציק, אלו הכאבים שעדיין קיימים. תרגיש טוב, ישראל