אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/11/2003 | 14:16 | מאת: שלומית

שלום, אני מטופלת בטגרטול CR 400, 2 כדורים ביום. אני אם טריה שמניקה, הרופא שלי אומר שההנקה לא נפגעת, אבל ברצוני לקבל עוד חוות דעת ומידע נרחב יותר בנושא. תודה!

10/11/2003 | 14:27 | מאת: שלומית

שכחתי גם לשאול: האם ייתכן שזוהי באמת אפילפסיה, כי בדיקות EEG ו-MRI תקינות, המחלה אובחנה על סמך התקף שקרא אצל הרופא בחדר

12/11/2003 | 23:52 | מאת: אמא לילדה אפילפטית

מאחר ובתי חולת אפילפסיה,יש לי מידע נרחב בנושא,עקב פגישות עם נוירולוגים ועקב ספרים וחומר רב שאני קוראת,יש מצבים ש EEG תקין אך אפילפסיה קיימת, על מנת להיות בטוחה יותר את צריכה לעשות בדיקת EEG גם בחסך שינה כלומר כשאת מאוד עייפה וממש רדומה בשעת הבדיקה זה מראה טוב יותר. זה אמנם נדיר שאי אי גי תקין כשיש את המחלה אך זה קיים. MRI יכול להיות בגדר הנורמל גם כשיש בעיה אפילפטית. הבת שלי סובלת מאפילפסיה קשה לשליטה, EEG קשה ופתלוגי במידה רבה עם התפרקויות חשמליות כל כמה שניות.אך תוצאות ה MRI אצלה בגדר הנורמל.