אם אין התייחסות - חבל שהפורום יתקיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/10/2003 | 08:44 | מאת: יואל

שלום , בפורום הזה אנשים מצפים לעזרה או התייחסות ,שואלים שאלות - אך אין מי שיענה . זה קורה הרבה - ללא הודעה על כך שמנהל הפורום בחופשה או משהו דומה. אם אין יכולת לנהל את הפורום ולענות לקוראים - חבל שהפורום יתקיים. נא להתייחס לקוראים ולא להשאיר אותם מצפים לתשובות. בתקווה שתבינו ותשפרו.

17/10/2003 | 10:16 | מאת: דנה כהן

אני מאמינה שהרופאים פה, מלבד נדיבותם לניהול הפורום, גם עובדים פה ושם, ולכן יש להבין שהציפייה מהם לשבת כל היום ולענות להודעות באופן מיידי, צת מוזגמת. אני מציעה שנתאזר בסבלנות.