פרקינסון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/10/2003 | 21:51 | מאת: דורית

אני מבקשת לדעת אודות המחלה ואיזה טיפולים חדישים ישנם היום. אני מבקשת לקבל קישורים לאתרים בהם אוכל למצוא חומר.

16/10/2003 | 00:57 | מאת: משה זאבי

שלום רב עלמנת לקבל מידע מעודכן ביותר(באנגלית)כנסי לאתר שלי www.als-mnd-zeevi60minutesfilm.net תיכנסי לדף הלינק שבאתר ושתקבלי אותו ליחצי על הכתובת בצידו הימני התחתון שמתחילה www.ninds תקבלי דף לבן בגלל טעות הדף יאמר שלא ניתןלהיכנס לאתר,על תתיאשי ליחצי במרז הדף הלבן יש שם שוב את הכתובת הנ"ל,זה יכניס אותך לאתר המבוקש.בצד ימין של דף הבית באתר המבוקש ישנה רשימה של מחלות נוירולוגיות,בינהם פרקינסון.ליחצי על המילה פרקינסון ותקבלי דף עם ים של אינפורמציה שאת מבקשת בברכה משה זאבי