ALS ניוון שרירים ("לו גריג")

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/10/2003 | 10:03 | מאת: דנה

המחלה התגלתה אצל חברה קרובה שלי לפני 5 חודשים עד כה הפגיעה קיים ניוון כמעט מוחלט של יד ורגל .. 1)האם יש דרך לטפל במחלה ?או שמדובר במצב בלתי הפיך ? 2)האם יש טיפול תרופתי כלשהי המסוגל לעכב? 3)האם יש לכם מידע על טיפולים בחו"ל ? אודה לכם אם תוכלו לקשר אותי למחקרים חדשים על המחלה ..ומידע חדש בתחום . 4)מהי תוחלת החיים ?

02/10/2003 | 18:37 | מאת: משה זאבי

ערב טוב דנה אנסה לקצר בדברי, והטוב שתעשי שתבקרי באתר שלי.אשר כולו מוקדש למחלת הנוירונים המוטוריים-א.ל.ס באתר תוכלי לגלוש לטובים ולמעמיקים שבאתרים העוסקים במחלה זו הן במחקר ובפיתוח תרופות והן לאתרים אישיים של ניפגעי המחלה ברחבי העולם.כמו כן תמצאי שם קישורים למרכזי מחקר נוירולוגיים שעוסקים ספציפית גם במחלה זו. האתר כתוב בשלוש שפות בעיברית באנגלית ובגרמנית.וגם הקישורים הם לאתרים בארה"ב אוסטרליה גרמניה ובריטניה.אשר לשאלותיך הספציפיות.תמצאי תשובות הן בדף הבית והן בדף הקישורים שבאתר.מומלץ להיכנס תחילה ולקרוא על המחלה בעיברית בתחתית הדף תכנסי לאתר בעיברית של המומחה הישראלי למחלות נוירו-מוסקולריות ד"ר רון דבי שמתאר בפרוטרוט את כל הנושאים שהעלית כאן . הקישור הוא בחלק התחתון של דף הלינקים הכתובת הראשונה בצד ימין.בנוסף ניתן באתר לצפות , ואו לרכוש קלטת של סירטי זהירות מחלת הנוירונים המוטוריים-א.ל.ס סרט דקומנטרי שעוסק הן בפאן האישי של 4 חולים והן בצד המחקרי ותאור המחלה סיבותיה מהלכה והטיפול בה.הסרט מביא את המחקרים העדכניים שנעשו בנוגע למחלה וכן מופיע בדברי הסבר נירחבים ומעמיקים ד"ר רון דבי.הסרט צולם באירופה וישראל. אשמח אם תיצרי איתי קשר או דרך האתר הזה, או דרך האתר שלי או באי-מייל האישי שלי למתן אינפורמציה נוספת. בברכה משה זאבי

02/10/2003 | 18:41 | מאת: משה זאבי

שלום דנה את הכי חשוב שכחתי לתת לך את כתובת האתר שלי www.als-mnd-zeevi60minutesfilm.net