מחלה נדירה !!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/09/2003 | 00:36 | מאת: צחי

שלום רב, לאחרונה התברר לידידה שלי שהיא חולה במחלה הנקראת Cowden Syndrome. לדבריה זוהי מחלה תורשתית אשר נפוצה בקרב האשכנזים. כנראה בפנייתי אליך לא פניתי לרופא בעל ההתמחות הנכונה, אך אנא ממך אם את מכירה רופא כלשהו בארץ שיכול לעזור לי עם איבחון (בפגישה אישית כמובן), אודה לך מאוד!! תודה רבה צחי כהן

02/10/2003 | 19:14 | מאת: רמי כהן

צחי שלום, זוהי אכן מחלה גנטית וייעוץ גנטי ניתן לקבל ע"י רופאים מומחים בתחום הגנטיקה. אם סיבת ההתיעצות היא פגיעה ספצפית כדאי לפנות לרופא על פי האיבר הנפגע (לרוב כירורוג) בהצלחה, רמי (לא רופא)