אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/09/2003 | 16:30 | מאת: רפי

לפני כשבוע חשתי בכאב ראש חזק שהיה מלווה בכפל ראיה והרדמות של יד שמאל ומשיכת רגל שמאל . אושפזתי בבית החולים בעקבו כך ולאחר שבוע ימים נשלחתי הביתה במצב יותר טוב אבל לא הכי טוב .עם הבחנה של CVA כיום אני סובל מסחרחורות וכפל ראיה שבא והולך . שאלתי האם אני עלול לחטוף אירוע כזה שנית ומה עלי לעשות שמקרה זה לא יחזור שנית

10/09/2003 | 20:31 | מאת: חובש (תער"ן)

אירוע CVA תמיד יכול לחזור, ולמעשה CVA נחשב אירוע קרדיולוגי יותר מנוירולוגי, לכן כדאי לך להיוועץ בקרדיולוג.