זעזוע מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/07/2003 | 22:54 | מאת: יאנה

ילד בן שנה ושלושה נפל מהכיסה על הראש. אין לו סימנים ברורים לפגיעה מוחית אבל התנהגות שונה: כמו בדיכאון. באותו זמן ילד התחיל ללכת לגן אולי גם זאות הסיבה למצב רוח רע. איך אפשר לבדוק האים יש לו או אין פגיעה בראש כמו כאבים, זעזוע מוח או משהוא אחר? מה הסימפטומים לזעזוה מוח קלה ( לילד אין בחילות והקאות רק כאילו עייף וגם לא תמיד)

23/07/2003 | 12:53 | מאת: ד"ר רונית מוסברג

ליאנה שלום, שינוי בהתנהגות של ילד לאחר חבלת ראש מצריך פניה דחופה לבדיקת נוירולוג ילדים או נוירוכירורג בחדר מיון!!!!!!!!!