כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/07/2003 | 07:50 | מאת: שושי

אני סובלת מזה כחודש מכאבי ראש ברקות - ובעורף אני מרגישה כמו צריבה לא נעימה ממה זה יכול להיות???????? האם זה דלקת ??? תודה ויום טוב

21/07/2003 | 21:54 | מאת: ד"ר רונית מוסברג

לשושי שלום, ניתן למנות סיבות רבות ביותר לכאבי ראש, חלקן מקורן במבנים באזור הפנים כגון סינוסים, או שיניים. מטרת הפורום אינה לתת אבחנות ספציפיות, מה גם שתאור כאב הראש שלך ניתן בתמצות רב. אני מציעה לך לפנות לנוירולוג כדי לפרט את תלונותיך ולעבור בדיקה מקיפה. בברכה, ד"ר מוסברג