שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/07/2003 | 07:08 | מאת: נגה

לרופא שלום בצד שמאל של הראש בחלק הגבוה ובמקום קבוע יש לי תחושה של גירוי או עקצוץ שבא בגלים כשמסתכלים לא רואים דבר על הקרקפת לעיתים התחושה מלווה בכאבים באותו צד בחלק התחתון של הראש סוג הכאב בחלק התחתון הוא של קבלת מכה שכואבת כשנוגעים באזור למרות שלא קיבלתי מכה גם הכאב במקום הזה חוזר באופן קבוע באותו מקום ואותה תחושה.. התחושה אינה של כאב ראש רגיל עושה רושם של משהו חיצוני למרות שאין שום דבר גלוי לעין. מה עלי לעשות? תודה

21/07/2003 | 21:49 | מאת: ד"ר רונית מוסברג

נגה שלום, ישנם סוגים שונים של כאבי ראש ופנים, חלקם טיפוסיים, וחלקם פחות טיפוסיים - לדוגמא הכאב שתארת. כדי ללמוד טוב יותר על מאפייני הכאב ועל סיבות אפשריות לו, רצוי לפנות לבדיקת נוירולוג, שלאחר אבחון הבעיה יוכל לסייע לך גם בטיפול מתאים. בברכה ד"ר מוסברג