מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/07/2003 | 23:19 | מאת: רוית

הייתי רוצה לדעת מי זה רמי מור ההומיאופט ובאילו דרכים הוא מטפל במיגרנה והיכן???

20/07/2003 | 14:55 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב הטיפול היינו טיפול טבעי צמחי אשר מתערב ככל הנראה במהלך המיגרנוטי ומעכבו. מתחתחילה לא היתה כוונה לטפל בחולי מיגרנה בטיפול הנ"ל אלא בבעיה אחרת לחלוטין. בדיעבד הסתבר כי הטיפול השפיע על התקפי מיגרנה וכך נולד הוא. הוא יעיל למיטב שיפוטי והכרתי עד כמה שיכול אני להיות אובייקטיבי מכל תרופה אחרת המוכרת לי בתחום משככי הכאב - בתנאי שהחולה לא מגיב לסל התרופות. יורשה לציין כי אין הטיפול עצמו משכך כאב - את התקפי המיגרנה הוא מנטרל בדרכים של עיכוב אחרים שאין טעם להכנס כאן לניבכיהם. שלחתי לך מייל. אסייע לך באם תחפצי. בברכה רמי מור

26/07/2003 | 01:20 | מאת: רוית

שלום רמי, המייל שלי היה מפוצץ ולכן לא קיבלתי את מה ששלחת לי. אודה לך אם תשלח שוב, אני חייבת עזרה !!!! תודה, רוית.