תחושת נימול וצריבה ביד וברגל שמאל - דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/07/2003 | 10:25 | מאת: מירב מ

שלום, אני נמצאת חודש וחצי אחרי לידה. כשבוע אחריה היו לי תחושות נימול חזקות ביד וברגל שמאל,הייתי אצל נוירולוג ששלח אותי לבדיקות. עדין לא עשיתי אותן כי זה חלף. היום - חודש אחרי התחושות החלו לחזור. הנימול חלש יותר אך נוספה צריבה באצבעות רגל שמאל. וגם עפעף שמאל "קופץ" לי. האם הדבר דורש התיחסות דחופה? או שניתן לחכות אתו? תודה מראש.

18/07/2003 | 10:59 | מאת: מירב

יש לציין שהתחושות לא קימות כל הזמן. הן נחלשות מדי פעם, וכמו כן מדי פעם ישנן הרגשות נימול קלות גם בצד ימין. האם כשזה בשני הצדדים זה פחות מדאיג?

20/07/2003 | 18:17 | מאת: ד"ר רונית מוסברג

למירב שלום רב, דוקא קפיצת העפעף הינה הפחות מדאיגה מבין תלונותיך. אני חושבת שתלונותיך, אם כי פרטת אותן בקיצור נמרץ, מצדיקות בהחלט המשך בירור, ולא יהיה זה נכון לדחות עוד את הבירור או להתעלם מהתלונות.