emg

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/07/2003 | 18:57 | מאת: נישה

לד"ר לוסוס שום רב ב-9.7.03 שלחתי לך אי מייל, ועדיין לא נעניתי. התוכן הוא כדלהלן: .בעלי בן 66 חולה במיאלומה נפוצה. הוא מטופל בתאלידומיד מזה 10 חודשים, וכרגע עומד על 200 מ"ג ליום. בבדיקה האי.אמ.גי התוצאות הן כדלהלן: A study showed sensory neuropathy with moresevere lesion of the lower limbs nerves, where no sensory response was elicted motor nerves study was normal, except for rt. peroneal nerve, which showed mild lesion at the fibula head. Sympathetic skin response showed borderline amplitued, that may indicate only small (autonomic) fibers lesion. ברצוני לברר מה מידת הנזק למערכת העצבים ההיקפית. ידוע לי שהתאליומיד עוזר במחלה ומוריד את חלבון הבנס גונס בשתן, למרות שהוא משפיע לרעה בנימול בידים וברגלים. כידוע הנזק הוא בלתי הפיך, וברצוני לברר את מידת חומרתו, והאם לשקול החלפת התרופה באחרת. תודה על ההתייחסות נישה

19/07/2003 | 00:09 | מאת: נישה

שלום עד היום טרם נעניתי לתשובה. העניין דחוף לךי ביותר. אנא תשובתכם בתודה נישה