בעיית קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/07/2003 | 12:37 | מאת: נרקיס - בת

שלום למנהל הפורום מאז ילדותי לא הייתי מרוכזת בבית ספר לא הצלחתי בלימודים התחתנתי וגם ילדי הם אם בעיות של קשב וריכוז ויש לי ילד שהוא היפר אקטיבי ומטופל ברטלין שאלתי היא : אני מעולם לא בדקתי את עצמי האם אני סובלת מבעיה של קשב וריכוז או מדיסקלציה מסויימת האם ניתן היום בגילי לבדוק את הבעיה הזאת כי מיום ליום זה מאוד מטריד אותי וגורם לי להרגשה של דיכאון שלא טופלתי מעולם ואולי אם היו מוצאים את הבעיה יכולתי היום להיות במצב אחר אודה אם תוכל לעזור לי במידע לאין עלי ללכת ולא באופן פרטי אלא במסגרת קופת חולים. תודה נרקיס

14/07/2003 | 22:53 | מאת: תיקי

שלום נרקיס! למרות שפנית למנהל הפורום, הרשי נא לי להמליץ - בבי"ח שניידר לילדים אומנם אך ניתן לבצע שם בדיקה שנקראת בדיקת TOVA פני לשם אפילו טלפונית ויסבירו לך היכן ניתן לבצע זאת דרך הקופה.